fbpx

Hvordan?

Vores dronefotograf leverer de lækreste droneoptagelser i højeste kvalitet. Ønsker du at kombinere droneskud med andre videotyper, er dette også en mulighed. Få droneoptagelser i din profilfilm.

Hvorfor en dronevideo?

En dronevideo giver et helt unikt perspektiv. Førhen var optagelser i fugleperspektiv omkostningstunge, da der blev anvendt dyre helikoptere og kraner. Vores dronevideoer er højeste kvalitet til fornuftige priser!

Den gode dronefilm

Den gode dronefilm er skudt med professionelt udstyr af en professionel dronefotograf med flere års erfaring. Det giver stabiliseret droneoptagelser i højeste kvalitet.

Dronevideo – Udvalgte cases

Dronevideo til din virksomhed

Specialister i dronevideo

 

Hos makeitmedia er vi specialister i optagelser med droner. Vores dronefotograf har flere års erfaring i at lave droneoptagelser og redigering og klipning af dronefilm.

 

Har du brug for optagelser med drone eller en professionelt produceret dronevideo, så kontakt os i dag på 30 55 56 11 eller anvend kontaktformularen her på siden. Vi sidder klar til at drøfte din opgave nærmere.

 

Spar penge med droneoptagelser

 

Der er rigtig gode muligheder for at spare penge ved at vælge en professionel dronefotograf. Førhen var du nødsaget til at bruge omkostningstunge helikoptere eller kraner.

 

Mulighederne er langt bedre med en drone, og kvaliteten er i top. Udover at være omkostningsvenlig får du et unikt perspektiv og lækker billedekvalitet.

 

Professionelt udstyr

 

Vi bruger droner af høj kvalitet for at sikre optagelser i høj og klar opløsning. Den nyeste teknologi er kun god nok!

 

Kombiner droneskud med andre videotyper

 

Du kan med fordel kombinere droneoptagelser med andre videotyper for maksimal effekt. Du kan eksempelvis få lækre droneskud i din:

 

 

En profilfilm, præsentationsvideo eller produktvideo med dronebilleder giver et professionelt look til din video.

Kontakt os her

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

BLOG

BLOG

HVEM ER VI?

HVEM ER VI?