fbpx

Hvordan?

Mulighederne er mange med en eventvideo. Afholder du eksempelvis et tilbagevendende arrangementer, kan du have megen glæde af din video til markedsføringsbrug. Eller måske vil du forevige et helt særligt øjeblik i dit liv?

Hvorfor en eventvideo?

Med en eventvideo kan du skabe ekstra opmærksomhed på dit event og få flere deltagere. Du ligger uden tvivl mange kræfter i planlægningen og gennemførslen af dit event – sørg for at dine anstrengelser bærer frugt!

Den gode video

Den gode eventvideo giver seeren en fornemmelse af at være tilstede til dit event. En video fra dit arrangement indkapsler i al sin simpelthed essensen af oplevelsen, og giver målgruppen en lyst til at deltage.

Eventvideo – Udvalgte cases

Mærk stemningen med eventvideoer

Hvad får du ud af en eventvideo?

 

Du kan bruge din eventvideo til flere forskellige formål:

 

  • Promovering af tilbagevendende begivenhed
  • Forevigelse af et magisk øjeblik
  • Tiltrække sponsorer

 

En video fra din begivenhed er ideel til sociale medier. Du kan bruge den både til organiske opslag på Facebook, Instagram og LinkedIn eller du kan bruge den til annoncering på sociale medier – eksempelvis Facebook annoncering.

 

Videoen fra dit arrangement er også velegnet til at placere på din hjemmeside. Her kan du skabe interesse for begivenheden, hvis du afholder denne igen eller blot bruge den til at gøre dit website mere levende.

 

Få flere deltagere til dit event

 

Der er ingen tvivl om, at video skaber mere interaktion hos seerne end billeder. Billeder har svært ved at frembringe stemningen på samme vis. Derfor er formatet, eventvideo, det foretrukne format for mange eventmagere.

 

Video opnår også en bedre rækkevidde og interaktion på sociale medier. Dette gør sig både gældende, hvad angår organisk content og annoncering.

 

Video er vejen frem, hvis du vil have flere deltagere til dit event.

Kontakt os her

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

BLOG

BLOG

HVEM ER VI?

HVEM ER VI?