fbpx

Den workshop du ønsker

Vi skræddersyer den workshop, som du ønsker. Skal det være en Facebook workshop, der handler helt specifikt om Facebook annoncering, eller er der behov for en mere generel workshop i sociale medier?

Hvorfor makeitmedia?

Vi har arbejdet med sociale medier og annonceringsplatformene fra den spæde start. Derudover har vi flere års erfaring på tværs af de forskellige marketing discipliner, derfor forstår vi de synergier der er mellem de forskellige aktiviteter.

Få viden og kompetencer

Den rigtige viden kombineret med kompetencerne til at eksekvere er en sprængfarlig cocktail. Denne cocktail vil gøre dig i stand til at maksimere dit udbytte og forløse dit fulde potentiale på sociale medier.

Prisberegner

 

Gennemgå de simple steps i prisberegneren og få en konkret pris på din workshop.

Trin 1 af 6

Workshop – Udvalgt case

Workshop i sociale medier

Hvilken workshop ønsker du?

 

Vi skræddersyer gerne en helt specifik workshop til dine ønsker og behov. Er det en Facebook workshop med fokus på annonceringsplatformen for dine ansatte, en større forsamling af virksomhedsejere der skal have en introduktion til de mange muligheder på sociale medier eller en skoleklasse der skal lære at lave en SoMe strategi og lave et årshjul. Mulighederne er mange. Du skal blot tage kontakt og fortælle nærmere om dine tanker.

 

Uanset om workshoppens deltagere er begyndere, på avanceret niveau eller skaren er blandet, så tilrettelægger vi workshoppen således at alle deltagere oplever at blive mødt på deres videns- og kompetenceniveau.

 

Facebook workshop – den mest populære

 

En Facebook workshop er klart den mest efterspurgte. Flere og flere får løbende øjnene op for hvor lukrativ Facebooks annonceringsplatform er og vigtigheden af denne som en integreret del af virksomhedens marketing aktiviteter. Det handler om at være tilstede, der hvor målgruppen befinder sig. Uanset om der er tale om B2B markedsføring eller B2C kan platforme som Facebook og Instagram give rigtig god mening.

 

Ved afholdelse af en Facebook workshop, går vi også i dybden med Instagram. Dette skyldes, at de 2 platforme hænger sammen, da det er Facebook, der ejer Instagram. Derfor skal der også snakkes Instagram, når der tales om Facebook.

Kontakt os her

Forskellige workshops

Facebook workshop

 

Vores Facebook workshop er klart den mest populære workshop. Her går vi i dybden med både Facebook og Instagram, da disse platforme hænger sammen. Vi skræddersyer workshoppen til dig, og kan gå i dybden med både den organiske del og annonceringsdelen. Uanset niveauet på workshoppens deltagere kan vi favne både begynderen og den øvede, der har erfaring.

LinkedIn workshop

 

Hader du også kold kanvas, og vil du gerne have mange flere varme leads, så er vores LinkedIn workshop lige noget for dig. I denne workshop kommer vi omkring alt det, som du har behov for at vide for at du kan bruge LinkedIn som et effektivt salgsværktøj. Denne workshop kan også tage sit udgangspunkt i jobsøgende, der skal have hjælp med at anvende LinkedIn som en genvej til drømmejobbet.

Sociale medier workshop

 

Ønsker du en skræddersyet workshop i sociale medier. Her er der mulighed for en workshop, hvor vi går i dybden med de mest populære sociale medier, og hvordan disse kan spille sammen. Ønsker du fokus på den organiske del, annonceringsdelen eller begge? Vi tager højde for dine specifikke behov.

Foredrag i sociale medier

 

Du har også mulighed for at få en workshop, hvor vi går i dybden med flere forskellige sociale medier. Vi skræddersyer en workshop til dig ud fra de sociale platforme du ønsker, at der skal være fokus på. Måske er det udelukkende annonceringsdelen der skal fokus på, de organiske muligheder eller en kombination af disse. Mulighederne er mange. Tag kontakt og hør mere om mulighederne.

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

BLOG

BLOG

HVEM ER VI?

HVEM ER VI?