fbpx
 

Instagram annoncering pris

Find din pris på Instagram annoncering

Trin 1 af 10

Hvad koster Instagram annoncering

 

Instagram annoncering pris er en af de søgefraser, der hver måned har en del hits. Derfor har vi gjort det hurtigt og simpelt at få en fast pris på Instagram annoncering. Gennemgå de simple steps i ovenstående prisberegner og få din pris på Instagram annoncering.

Skræddersyet løsning

 

Hos makeitmedia vægter vi ærlig og gennemsigtig rådgivning højt. Vi tilbyder ikke en Ferrari, hvis det er en Audi der er brug for. Derfor kan du regne med en ærlig Instagram annoncering pris. I samspil med dig udarbejder vi en strategi, der afspejler de ønsker og behov din virksomhed har. Det handler om at klarlægge formålet for derefter at kortlægge hvilke midler der mest effektivt løser opgaven. Vi har en 360-graders forståelse for online marketing, derfor er vi i stand til at rådgive om de potentielle synergier, der er mellem flere forskellige marketing aktiviteter.

Tæt dialog

 

Som kunde hos makeitmedia vil du få tilkoblet en fast marketing konsulent, hvor der er mulighed for løbende dialog. Vi lægger vægt på den nære relation i samarbejdet. Du vil også blive tilkoblet vores kundecenter, hvor du kan følge med i de resultater vi skaber for dig. En gang om måneden vil du få tilsendt en grafisk resultatrapport, som vi kan gennemgå med dig. På den måde kan du se hvor rentabel din marketing investering er.

Vi er specialister

 

Vi ønsker at være specialister – IKKE generalister. Derfor arbejder vi udelukkende kun med annoncering på sociale medier. Vi dykker ned i detaljerne, og nørder de mindste ting til perfektion. Vores klare fokus gør, at vi formår at løfte din annoncering på sociale medier til et nyt niveau, og få mest muligt ud af dine annoncekroner. Vi gør hvad vi kan, for at holde den Instagram annoncering pris i bund.