fbpx
 

LinkedIn annoncering pris

Find din pris på LinkedIn annoncering

Trin 1 af 10

Hvad koster LinkedIn annoncering

 

LinkedIn annoncering pris er en størrelse, der varierer en del alt efter behov og ønsker. Men grundlæggende kan man opdele din LinkedIn annoncering pris i 2. Det du betaler til os på månedlig basis for det arbejde vi udfører, og det du betaler til LinkedIn for at få dine annoncer vist. Gennemgå de simple steps i ovenstående prisberegner og få en fast pris på din LinkedIn annoncering. Vi har gjort det hurtigt og let for dig!

Et tæt samarbejde

 

Som kunde hos makeitmedia vil du få tilkoblet en fast marketing konsulent, hvor der er mulighed for løbende dialog. Vi lægger vægt på den nære relation i samarbejdet. Du vil også blive tilkoblet vores kundecenter, hvor du kan følge med i de resultater vi skaber for dig. En gang om måneden vil du få tilsendt en grafisk resultatrapport, som vi kan gennemgå med dig. På den måde kan du se hvor rentabel din marketing investering er.

Ærlig rådgivning

 

Vores rådgivning tager udgangspunkt i dine specifikke ønsker of behov. Vi tilbyder ikke en Ferrari, hvis det er en Audi der er behov for, når vi kortlægger dine marketing aktiviteter på LinkedIn. Vi stræber efter at finde den løsning, der passer bedst til din specifikke case. På den måde vil du opleve den største effekt af din annoncering og få mest muligt ud af dine annoncekroner.

Vi er specialister

 

Vi ønsker at være specialister – IKKE generalister. Derfor arbejder vi udelukkende kun med annoncering på sociale medier. Vi har en strategisk tilgang til annonceringen, og formår at sammenkoble din markedføring på sociale medier med dine andre marketing aktiviteter. På den måde bliver der skabt en råd tråd. På trods af vores specialist status har vi en 360-graders forståelse for online markedsføring fra flere års hands-on erfaring med disciplinen. Det udmønter sig i en holistisk tilgang og rådgivning.