fbpx
 

LinkedIn kursus

LinkedIn kursus – sælg mere med LinkedIn (KOMMER SNART)

 

Hader du også kold kanvas? Vil du også gerne lære at sælge meget mere med LinkedIn. Så er vores LinkedIn kursus lige noget for dig.

 

Vi har udviklet et digitalt LinkedIn kursus til dig, der gerne vil lære at anvende LinkedIn som et effektivt salgsværktøj.

 

Tænk over det… Vi alle sammen sælger noget. Arbejder du i en virksomhed som ansat eller selvstændig, så sælger du virksomheden og dens produkt eller service. Er du uden job for tiden, så sælger du dig selv, og de kompetencer du besidder for at du kan komme i job.

 

Med dette LinkedIn kursus i hånden bliver du klædt godt på til at få flere ordre i bogen, nye givelige relationer, nye samarbejdspartnere eller score det job du altid har drømt om.

 

Kurset er digitalt. Hvilket vil sige, at du i ro og mag kan gennemgå kurset på din computer, i det tempo der passer dig, når du har tid og lyst. Og bedst af alt – du kan tage kurset igen og igen.

Udfyld kontaktformularen

… Og få besked når du kan købe adgang til vores LinkedIn kursus.

Sælg mere med LinkedIn

Vil du gerne lære at sælge med LinkedIn? Så er vores LinkedIn kursus lige noget for dig. Vi alle sammen sælger noget. Er du på udkig efter et nyt job, så skal du sælge dig selv bedst muligt. Vil du gerne få flere salg i ordrebogen, og få foden indenfor hos den virksomhed du altid har drømt om at sælge dine produkter til, så er LinkedIn vejen frem. Vi lærer dig alle genvejene og vores bedste tips og tricks – intet bliver holdt tilbage!

Undgå kold kanvas

 

Hader du også kold kanvas? Vi lærer dig, hvordan du får varme leads og mere salg med LinkedIn. De færreste af os synes om at ringe koldt – det er hårdt arbejde og i mange tilfælde spild af tid og godt humør. Vi dræber kold kanvas en gang for alle med vores LinkedIn kursus.

Din tid er kostbar

Din tid er dit mest kostbare aktiv. Derfor skal du hverken afsætte hele eller halve dage på at påbegynde din rejse som LinkedIn specialist. Vi har sammensat et digitalt LinkedIn kursus, som du kan tage i ro og mag på din computer i det tempo, som passer dig. Du kan tage kurset i mindre bidder og igen og igen. Når først du har købt adgang til vores LinkedIn kursus, så er det dit.