fbpx

Markedsføring

En præsentationsvideo er ideel at bruge i markedsføringen af din virksomhed. Videoen kan både fungere godt til din hjemmeside. Hvis præsentationsvideoen klippes i et kortere format, vil den også gøre sig godt på sociale medier.

Hvorfor en præsentationsvideo?

En professionel præsentationsvideo præsenterer din virksomhed på en levende og spændende måde. Præsentationsvideoen har til formål, at tage seeren med “behind the scenes” og give et autentisk indblik i virksomheden og dens medarbejdere.

Den gode video

Den gode præsentationsvideo fanger modtagerens interesse, vækker følelser og styrker din virksomheds troværdighed. Det rigtige budskab kombineret med de rigtige virkemidler gør den gode video.

Præsentationsvideo – Udvalgte cases

Formålet med en præsentationsvideo

En videopræsentation har til formål at skabe troværdighed og indsigt i din virksomhed. Konkurrencen er hård indenfor mange brancher, derfor er det din mulighed for at skille dig ud fra mængden og få en skarpere profil.

 

De færreste virksomheder anvender det potentiale, der ligger i professionelt producerede videoer. En god video giver dig muligheden for at fortælle din historie. Storytelling er et effekt redskab til at opbygge et stærkt brand og forføre dine kunder. Den gode historie gemmer sig altid et sted, uanset hvilke branche du er inden for.

 

En god præsentationsvideo på din hjemmeside bidrager også til at give din hjemmeside et løft, og fastholde den besøgende i længere tid på siden.

 

Præsentationsvideoen behøves nødvendigvis ikke være den helt store forkromede produktion. I nogle tilfælde kan en simpel interviewform med underlægningsmusik være tilstrækkelig til at have den ønskede effekt.

 

Præsentationsvideoen har modsat profilfilmen mere fokus på menneskene bag. Vi vil hellere handle med mennesker end med store tunge virksomheder. Derfor kan præsentationsvideoen bidrage med et give din virksomhed et menneskeligt touch.

Kontakt os her

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

BLOG

BLOG

HVEM ER VI?

HVEM ER VI?