fbpx

Hvordan?

En profilfilm kan tjene flere forskellige formål, alt efter hvordan og hvor du vælger at distribuere den. Skal den bruges på din hjemmeside, til annoncering, i receptionen, butiksvinduet, messestanden eller til de vigtige salgsmøder – mulighederne er mange.

Hvorfor en profilfilm?

Profilfilmen har til formål at profilere din virksomhed og dens værdier. Et billede siger mere end 1000 ord – hvad kan du så ikke opnå med en professionel produceret profilvideo.

Den gode profilvideo

Den gode profilfilm skaber troværdighed, og giver seeren et indblik i din virksomhed. Profilfilmen har ofte et mere poleret udtryk end en præsentationsvideo.

Profilfilm – Udvalgte cases

Et dynamisk virksomhedsportræt

Din virksomheds personlige håndtryk

 

Med en profilfilm har du muligheden for at invitere samarbejdspartnere, nye- og eksisterende kunder med behind the scenes og give dem et indblik i din virksomhed, dens visioner og filosofier.

 

Profilvideoen er dit personlige håndtryk, der på levende vis giver et positivt indblik i din virksomhed og dens værdier.

 

Hvilke budskab skal kommunikeres?

 

Hvilket budskab ønsker du at kommunikere med din profilvideo?

 

Først og fremmest skal du have en klar idé om, hvem din målgruppe er, for at vide hvordan dit budskab skal formes og kommunikeres.

 

Vi ved hvad der virker! Vi hjælper dig med at finde det gode budskab og forme det, så du opnår maksimal effekt med din profilvideo.

 

Profilvideoen skal afspejle din virksomheds unikke DNA, og give seeren en klar fornemmelse af, hvorfor de netop skal vælge dig.

 

Specialister i profilfilm

 

Hos makeitmedia er vi specialister i profilvideoer. Vi er et stærkt hold, der har stor i produktion af profilfilm. Vi ved hvad der virker. Ikke bare fordi vi gætter os til det, men fordi vi faktisk har testet det af via A/B splittesting.

 

Vi skræddersy din profilvideo specifikt til dine ønsker og behov. Vores dygtige videofolk ved hvad der virker. De fører dig sikkert gennem hele processen fra start til slut.

 

Vi vægter gennemsigtighed og godt samarbejde højt. Derfor har vi dig med gennem hele processen, hvis du ønsker det. Vi laver altid grundig research pre-production, da dette er afgørende for den gode profilfilm.

Kontakt os her

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

BLOG

BLOG

HVEM ER VI?

HVEM ER VI?