fbpx

Markedsføring

For at du kan tiltrække de bedste talenter til din virksomhed, skal du markedsføre og positionere dig selv som en attraktiv og spændende arbejdsplads. Her er en rekrutteringsvideo ideel til netop dette formål.

Hvorfor en rekrutteringsvideo?

En professionel rekrutteringsvideo vil hjælpe dig med at få flere ansøgninger til dit jobopslag. Ikke blot kvantitet men også kvalitet. Med en video har du muligheden for at nå længere ud, og få fat i de helt rigtige kandidater.

Den gode video

Den gode rekrutteringsvideo præsenterer på levende vis din virksomhed og det job, som du tilbyder. Videoen præsentere visioner, og viser et spændende miljø med gode omgivelser. Den gode video kan bruges både på din hjemmeside og på sociale medier.

Rekrutteringsvideo – Udvalgte cases

Tiltræk de bedste talenter med video

Find den rigtige kandidat

 

Dygtige kandidater er i job. Derfor skal du fange deres interesse, og vise dem hvilke muligheder en stilling i din virksomhed vil bringe for deres karriere.

 

Flere og flere virksomheder anvender nu video i deres rekruttering, og det er ikke uden grund – video virker!

 

Skal din virksomhed stå frem, bliver du nød til at tænke ud af boksen. Et kedeligt jobopslag på de mest populære jobportaler er ikke længere nok, hvis du ønsker at tiltrække en kritisk masse af jobansøgninger, så du på den måde sikrer at få en lang række af spændende kandidater at vælge mellem.

 

Konkurrencen er hård efter den bedste arbejdskraft i de fleste brancher. Det er altid en holdindsats, derfor er de rigtige medarbejdere nøglen til din virksomheds succes.

 

Nå længere ud med sociale medier

 

Sociale medier som Facebook og LinkedIn giver din virksomhed mulighed for at nå ud til de rigtige kandidater. LinkedIn annoncering er et ideelt værktøj til job rekruttering. Segmenteringsmulighederne på jobtitel gør det muligt at eksponere din jobannonce til dem, som du netop ønsker at få fat i.

Kontakt os her

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

BLOG

BLOG

HVEM ER VI?

HVEM ER VI?