fbpx
 

Snapchat annoncering pris

Find din pris på Snapchat annoncering

Trin 1 af 9

Hvad koster Snapchat annoncering?

 

Din pris for Snapchat annoncering, kan grundlæggende deles i 2. Det du betaler til os på månedlig basis for det arbejde vi udfører for dig, og det du betaler til Snapchat for at få dine annoncer vist. Din Snapchat annoncering pris afhænger af flere forskellige faktorer. Gennemgå de simple step i ovenstående prisberegner og få din pris.

100% gennemsigtighed

 

Gennemsigtighed er en af vores topprioriteter. Derfor vil du hver måned få udarbejdet en resultatrapport. Resultatrapporten vil blive gennemgået med dig i dybden, hvis dette ønskes. Derudover vil du få adgang til vores kundecenter. På den måde kan du altid følge nøje med i de resultater som vi skaber for dig. I vores kundecenter får du præsenteret al den nødvendige data på en illustrativ og grafisk måde.

Tilpassede løsninger

 

Vi ved at alle virksomheder har forskellige forudsætninger, ønsker og behov, når det kommer til annoncering via Snapchats platform. Derfor tager vi altid vores udgangspunkt i din specifikke case – ingen præfabrikerede løsninger eller smutveje. Vi tager os tid til at sætte os ind i din virksomhed, og det marked som du opererer på. Denne fremgangsmåde sikrer knivskarpe budskaber, der er målrettet mod de rette segmenter.

Vi er specialister

 

Vi ønsker at være specialister – IKKE generalister. Derfor arbejder vi udelukkende kun med markedsføring på sociale medier. Vores ekspertise og erfaring med dette felt gør, at du kan nyde godt af de resultater vi er i stand til at skabe for dig. Trods vores fokus er vi stadig i stand til at se det store billede, da vi har 360-grader forståelse for online marketing.