1. Generelt

1.1 makeitmedia ApS CVR Nr.: 38476645 Middelfartvej 9D, 1. 5000, Odense C Hovedmail: info@makeitmedia.dk

1.2 For at sikre en tryg brugs-, købs- og brugeroplevelse på makeitmedia.dk giver vi her dig som besøgende eller kunde indblik i hvilke informationer, som vi indsamler samt hvordan, og hvad vi bruger dem til.

1.3 Ved godkendelse af vores handelsbetingelser godkender du samtidig vores generelle cookie- og privatlivspolitik

1.4 Denne privatlivspolitik er gældende for personoplysninger, som du afgiver til os eller som vi indsamler på hjemmesiden: https://makeitmedia.dk

1.5 makeitmedia ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål

2.1 Når du besøger makeitmedia.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af makeitmedia.dk.dk. Dette omfatter bl.a. hvilken type browser du bruger, hvilke information du indtaster på hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer samt netværkslokation. Formålet med indsamlingen af data er, at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden samt foretage målrettet markedsføring med retargeting via Facebook, Google, Instagram, Pinterest, Youtube, Snapchat samt lignende platforme og platformenes Audience Networks. Denne indsamling af data er nødvendig for at vi kan optimere hjemmesiden og vise dig relevante tilbud. Retgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6 stk. 1, litra f.

2.2 Når du kommunikerer med os eller køber et abonnement, produkt eller service indsamler vi de oplysninger, som du selv afgiver. Det indebærer bl.a. navn, e-mail adresse, telefonnummer, adresse, IP-adresse, betalingsmetode, leveringsform, fødselsdato, interesser præferencer m.v. Under dit abonnements løbetid indsamler vi information om, hvordan du anvender fordelene ved vores abonnement samt din brug af abonnementet og hvilke konkurrencer du deltager i m.v. Formålet med indsamlingen af data er, at vi skulle kunne gennemføre ordre, levere de produkter du har bestilt, opretholde dit abonnement hos os samt vise dig relevante tilbud. Formålet er også at vi skal kunne opretholde din rettighed til at kunne returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til vores bogføring og regnskab. Ved køb indsamler vi også IP-adressen. Det gøres med det formål at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svindel. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev via hjemmesiden eller på eksterne platforme indsamler vi typisk navn, e-mail adresse og telefonnummer. Dette er information, som du selv afgiver til os efter dit eget ønske. Vi gør altid opmærksom på, at vi med indsamlingen forbeholder os retten til at bruge informationen i markedsføringøjemed (målrettet annoncering) og til at rette henvendelse til dig telefonisk bl.a. via SMS og på mail, dette giver du ved tilmelding dit samtykke til. Formålet er, at vi skal kunne levere nyhedsbreve til dig samt andet markedsføringsmateriale. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

3. Modtagere af personoplysninger

3.1 Information som dit navn, adresse, e-mail adresse, telefonnummer og ordrenummer samt leveringsmetode videregives til vores fragthåndteringssystem samt den valgte transportør for at vi kan gennemføre din ordre, sørge for at den bliver leveret til dig som aftalt og håndtere eventuel retur og reklamationer.

3.2 Vi anvender samarbejdspartnere til teknisk drift, optimering af hjemmeside, udsendelse af nyhedsbreve, udsendelse af SMS’er, chat på hjemmeside, målrettet annoncering, regnskabsføring, hosting, udsendelse af invitationer til Trustpilot, integration mellem forskellige systemer, udsendelse af videobeskeder og betalingshåndtering. I den forbindelse kan om nødvendigt disse samarbejdspartnere behandle data på vores vegne. Vores samarbejdspartnere er databehandlere og behandler ud fra vores instruks data på vores vegne, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne anvender udelukkende data til at opfylde deres forpligtelse til os, og må ikke anvende data til andet formål. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle der behandler persondata for os.

3.3 Google LLC. og Facebook Inc. er virksomheder der er hjemmehørende i USA. De nødvendige garantier for overførsel af data til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Persondataforordningens artikel 45. Her forefindes Google LCC.’s certificering: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI og her forefindes Facebook Inc.’s certificering: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status

4. Dine rettigheder

4.1 For at skabe åbenhed og gennemsigtighed i behandlingen af din persondata, er vi forpligtet til at underette dig om dine rettigheder.

4.2 Du har til enhver tid ret til at få oplyst hvilke persondata, som vi opbevarer omkring dig, til hvilket formål vi anvender dem, hvor persondataen stammer fra, hvilke kategorier af persondata vi har og hvilke datamodtagere der eventuelt måtte være. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger vi behandler om dig, hvis du kan dokumentere at du er den pågældende person. Ved ønske om udlevering af en kopi af den persondata vi behandler om dig, bedes du rette henvendelse til info@makeitmedia.dk

4.3 Du har ret til at få urigtige personoplysninger berigtiget af os. Det kan du gøre ved at rette henvendelse til info@makeitmedia.dk. Oplysninger du har indtastet ved oprettelse af dit abonnement kan du selv rette via din brugerprofil på makeitmedia.dk

4.4 I enkelte tilfælde har du ret til at få alle eller nogle af dine persondata slettet af os. F.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et retsgrundlag for fortsat at behandle din persondata. Hvis en fortsat behandling af din persondata er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retslige forpligtelser, er vi ikke forpligtet til at slette din persondata.

4.5 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte. Du har også i visse tilfælde ret til at få persondata, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

4.6 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring. Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jf. pkt. 2.1 og 2.3.

4.7 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af persondata, herunder til den profilering, der foretages af dig som abonnement. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@makeitmedia.dk. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke til cookies, der er ikke nødvendige for hjemmesidens funktionalitet via det lille cookie-ikon i nederst venstre hjørne. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke til nyhedsemail ved at vælge ”ubsubscribe” i bunden af mails eller ved at kontakte os på info@makeitmedia.dk. Du kan tilbagekalde dit samtykke til at modtage SMS’er fra os ved at følgende vejledningen der står i bunden af alle udsendte SMS’er fra os eller ved at rette henvendelse til info@makeitmedia.dk. Det er ikke muligt at tilbagekalde samtykke hvad angår nødvendige servicemails i forbindelse med dit abonnement hos makeitmedia, hvis du ønsker fortsat at være abonnent hos makeitmedia. En sådan tilbagekaldelse vil medfører øjeblikkeligt ophør af dit abonnement (uden tilbagebetaling af allerede foretaget abonnementsbetalinger og/eller forudbetalinger for flere måneder. Vi anvender servicemails til at varsle omkring ændringer i dit medlemskab eller oplyse dig om din konto status. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00

5. Sletning af persondata

5.1 Data indsamlet om din brug af makeitmedia.dk jf. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af hjemmesiden i 1 år.

5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrevet trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

5.3 Data indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på hjemmesiden jf. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Data kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, f.eks., hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

5.4 Data som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til og under dit medlemskab af vores abonnement jf. punkt. 2.4, vil vi automatisk slettet: a) såfremt du ikke har logget på din brugerprofil i 5 år, b) såfremt du opsiger (suspenderer) dit medlemskab til vores abonnement og ikke genaktiverer det indenfor de næste 5 år, eller c) såfremt du framelder dig dit medlemskab til vores abonnement.

6. Sikkerhed

Vi er forpligtet til at sikre, at dine informationer er beskyttet godt. Vi skal forhindre uautoriseret adgang eller videregivelse af information. For at sørge for dette har vi indført passende organisatoriske, fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer, som beskytter alle oplysninger, vi indsamler.

7. Cookies

7.1 Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. 7.2 Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

7.3 Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der er præciseret i oversigten længere nede på siden. 7.4 En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus. 7.5 Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. 7.6 Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her. Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her. 7.7 Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link: Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle. Internet Explorer,Mozilla Firefox,Google Chrome,Opera, Safari, Flash cookies (alle browsere) iPhone, iPad og andet fra Apple, Telefoner med Android styresystem, Telefoner med Windows 7 Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle. 7.8 Formål med anvendelse af cookies: Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

  • Teknisk funktionalitet, så du kan gennemføre din bestilling hos Kaffedrengen.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

7.9 Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Selve cookiedeklarationen er leveret af Cookie Information og hvis du har nogen spørgsmål til den, så skriv til info@cookieinformation.dk.

8. Ændringer i cookie- & privatlivspolitik

Dette er version 1 af vores cookie- & privatlivspolitik, som er blevet udarbejdet og publiceret den 10/06/2020