Facebook annoncering

Skab vækst, salg og værdi for din virksomhed med verdens største sociale medie

4 ud af 5 voksne danskere er på Facebook. Det er derfor ubestridt det største sociale medie i Danmark, og grundet de mange brugere er platformen et af de absolut mest effektive værktøjer til målrettet annoncering. Vi hjælper dig altid hele vejen fra idé og strategi til eksekvering og optimering. På den måde skyder du ikke bare med spredehagl, men opnår målbare resultater  – uanset om du ønsker mere salg, øget kendskab til dit brand, købeklare leads eller mere trafik til dit website.

Læs mere
Få en snak om Facebook Ads!

Instagram annoncering

Skab salg og vis dine produkter frem med inspirerende Instagram-annoncer

Instagram er et af de mest populære sociale medier i Danmark. Efter appen blev opkøbt af Facebook i 2012, er mediet blevet mere populær end nogensinde – og det betyder samtidig, at vi har alle de samme fantastiske værktøjer til rådighed, som du kender fra Facebook. Omdrejningspunktet på Instagram er i stor grad det visuelle, og vi sørger altid for, at du skiller dig ud fra mængden i kampen om brugernes opmærksomhed.

Læs mere
Få en snak om Instagram Ads!

Snapchat annoncering

Nå ud til det helt unge segment på et af de medier, de bruger allermest

Snapchat er notorisk berygtet for deres korte snapshots og populære Story-funktion, hvor du som virksomhed har rig mulighed for at bryde rammerne for traditionel markedsføring og lege med de mange annonceringsmuligheder, som platformen tilbyder. Leder du efter ekstremt lave priser pr. eksponering, eller skal du ramme især den yngre demografi, så har vi svaret: Snapchat annoncering.

Læs mere
Få en snak om Snapchat Ads!

LinkedIn annoncering

B2B? Med LinkedIn annoncering serverer vi brandvarme leads direkte i din indbakke

Hvis du sælger B2B og leder efter et sted at starte, så er LinkedIn annoncering første skridt i den rigtige retning. Hvorfor? Fordi 4 ud af 5 brugere på LinkedIn er beslutningstagere. Samtidig tilbyder platformen relevante og effektive målretningsmuligheder som ingen andre, herunder anciennitet, stillinger, branche, nuværende- og tidligere arbejdsgiver, erfaring, uddannelse og meget mere – og som med alt andet, vi laver, er alle resultater naturligvis 100% målbare.

Læs mere
Få en snak om LinkedIn Ads!

Pinterest annoncering

Ram din målgruppe når de søger information og inspiration relateret til dine produkter

Livsstil, dekoration, mode, gør-det-selv, rejser, mad, gadgets, design, og meget mere. Den digitale opslagstavle Pinterest er en fantastisk platform til at skabe salg, hvis dine produkter er mere nichepræget. Med relaterede søgninger og de helt rigtige keywords sørger vi for, at din virksomhed og dine produkter bliver fundet af en ekstremt købeklar målgruppe – alt sammen målbart ned til sidste konvertering.

Læs mere
Få en snak om Pinterest Ads!
tiktok annoncering

TikTok annoncering

Nå dine marketing mål med kreativ TikTok annoncering

TikTok sætter nye standarder for, hvordan du som brand og virksomhed skal interagere med din målgruppe. Kreativiteten bliver sat fri og giver dig en unik mulighed for at møde din målgruppe på autentisk vis. Du får mulighed for at opfordre dit audience til den handling, der fører din virksomhed tættere på at nå de vigtigste KPI’er.

Læs mere
Få en snak om TikTok Ads!

Vil du se nogle af de resultater, vi har skabt?

Vi er stolte af hvert eneste resultat, der bliver skabt for vores kunder.
Her kan du se et udpluk af dem.

Læs vores cases