fbpx
 

Annoncering på sociale medier

Facebook annoncering

 

Facebook annoncering er en dominerende del af makeitmedia’s DNA. Vi har arbejdet med Facebooks annonceringsplatform siden begyndelsen, og har fulgt den udvikling, som den har gennemgået.

 

Annoncering på Facebook åbner op for en masse spændende annonceringsformer og muligheder for skarp målretning.

 

Vi er eksperter i at opsætte retargeting kampagner, der resulterer i en høj ROAS (Return on Ad Spend). Den gennemsnitlige forbruger skal i snit præsenteres for et produkt eller en service 7 gange før, at de træffer en købsbeslutning. Her er retargeting et effektivt tool.

 

Vi hjælper både B2C og B2B virksomheder med at nå ud til nye kunder og fastholde de eksisterende.

 

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om hvad Facebook annoncering kan gøre for din virksomhed.

facebook
instagram

Instagram annoncering

 

Over 1 million danskere bruger Instagram hver eneste måned. Det betyder selvfølgelig, at din målgruppe også befinder sig der. Instagram annoncering er ekstremt effektivt til at nå ud til dine potentielle kunder, generere salg, leads, og sign-ups.

 

Instagram er ejer af Facebook, derfor kan al Facebooks data anvendes til at målrette effektive annoncer på Instagram. Du kan f.eks. opnå meget lave klikpriser på Instagram ved at målrette annoncering mod dem, der har interageret med din Facebookside.

 

Vi er eksperter i Instagram annoncering, og forstår at anvende mediet til at skaffe flere salg og konverteringer. Hos makeitmedia er vi opmærksomme på at Instagram er et socialt medie, der har sine unikke karakteristika. Disse tager vi højde for i opsætningen af dine kampagner.

 

Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak om annoncering på Instagram.

Snapchat annoncering

 

Snapchat annoncering er specielt en spændende annonceringsmulighed for dig, der gerne vil have fat i de unge mellem 13-25 år. Dog er der også mulighed for at ramme det ældre segment på +25 år.

 

Snapchat har over 1,5 millioner brugere i Danmark, der i gennemsnit bruger applikationen i 30 minutter om dagen og åbner den +25 gange om dagen.

 

Det unikke ved annoncering på Snapchat er, at du har brugerens fulde opmærksomhed, da din annoncering fremkommer på fuld skærm.

Desuden ses 60% af alle videoer på Snapchat med lyd, hvor kun 15% af videoer på Facebook konsumeres med lyd.

 

Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder med Snapchat annoncering.

snapchat annoncering
linkedin

LinkedIn annoncering

 

LinkedIn annoncering er oplagt for B2B-virksomheder, der ønsker varme kvalitets leads og mere salg.

 

LinkedIn har lige nu over 500 millioner brugere, og er et af de hurtigst voksende sociale medier. Det er et professionelt medie, hvor omdrejningspunkterne er erhverv, karriere, og networking med kollegaer, potentielle forretningspartnere og kunder.

 

LinkedIn har givet deres annonceringsplatform et ordenligt løft. Det er muligt at indsætte LinkedIn Insight Tag på din hjemmeside, og køre skarpe retargeting kampagner.

 

Du kan også lave A/B splittest og målrette annoncering mod de brancher og beslutningstagere du ønsker at påvirke med din annoncering.

 

Tag kontakt i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder for annoncering på LinkedIn.

Social medie strategi

 

Med en SoMe strategi, går vi i dybden med din virksomhed, og kortlægger potentialer og indsatsomåder. Vi udfærdiger en gennemarbejdet og skræddersyet social medie strategi til din virksomhed med en dertilhørende handlingsplan og digital værktøjskasse.

 

Du kan vælge selv at varetage eksekveringen af din strategi eller lade os stå for dette. Står vi for eksekveringsdelen vil du få tilknyttet en fast marketing konsulent, blive tilkoblet vores kundecenter og modtage en månedlig resultatrapport.

 

Benyt nedenstående kontaktformular eller ring 28 71 44 70 og få en uforpligtende snak om mulighederne for din virksomhed.

Mikkel

Mikkel Gisleson Steffensen

Tlf: 28 71 44 70

100% gennemsigtighed

 

Vi tror på at 100% gennemsigtighed skaber de bedste længervarende samarbejder. Derfor står vi altid rådighed, hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med din annoncering. Derudover får du altid tilsendt en månedlig rapport, der dokumenterer resultaterne af vores arbejde. Du kan selvfølgelig også altid selv gå ind og følge med i dine annoncer.

Kunden i fokus

 

Kunden i fokus – det er blevet et mantra i den måde vi driver forretning på. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundens ønsker og behov. Desuden er det ofte vidt forskelligt, hvilke tiltag, der er ideelle for den enkelte virksomhed. Vores eksistensgrundlag er meget simpelt; hvis vores kunder ikke tjener nogen penge, så har vi pludselig ikke nogen kunder længere, og dermed ikke nogen forretning. Derfor gør vi naturligvis hele tiden alt, vi kan for at skabe målbare resultater for vores kunder og bidrage til deres vækst.

Ingen bindingsperioder

 

Lange bindingsperioder er et must hos de fleste digitale bureauer, men IKKE hos makeitmedia. Hos makeitmedia binder vi ikke vores kunder til lange aftaler. Vi lader vores resultater tale for sig selv, og hvis du imod forventning ikke er tilfreds, har man til enhver tid mulighed for at opsige samarbejdet.