Hvem er vi?

Mikkel Gisleson Steffensen

Paid Social Media Specialist & Partner

mikkel@makeitmedia.dk

+45 28 71 44 70

Emil Jørgensen

Client Manager & Partner

emil@makeitmedia.dk

+45 30 55 56 11

Morten Bailey

Paid Social Media Specialist

morten@makeitmedia.dk

Morten Beck

Head of Video Production

msb@makeitmedia.dk

Kenneth Korsgaard Kristensen

Paid Social Media Specialist

kenneth@makeitmedia.dk

100% gennemsigtighed

 

Vi er meget opmærksomme på altid at have kunden med gennem hele processen. Gennemsigtighed er for os utroligt vigtigt, fordi vi mener, at man som kunde har krav på altid at vide, præcis hvad man betaler for. Derfor får du altid tilsendt en månedlig rapport, der dokumenterer resultaterne af vores arbejde, og du kan selvfølgelig altid selv gå ind og følge med i dine annoncer.

Kunden i fokus

 

Vores forretningsmodel er bygget op omkring fokus på kunden og den enkelte kundes behov. Vores eksistensgrundlag er meget simpelt; hvis vores kunder ikke tjener nogen penge, så har vi pludselig ikke nogen kunder længere, og dermed ikke nogen forretning. Derfor gør vi naturligvis hele tiden alt, vi kan for at skabe målbare resultater for vores kunder og bidrage til deres vækst.

Vi er specialister

 

Hos makeitmedia fokuserer vi udelukkende på annoncering på sociale medier og videoproduktion. Vores erfaring gør, at vi præcist ved hvilke knapper, der skal skrues på, for at vi kan skabe succes for din virksomhed. Uanset om du er en B2B eller B2C forretning, kan vi sammensætte en social medie strategi, der kan mærkes på bundlinjen for din virksomhed.