Annoncering på sociale medier

Du finder ikke et mere effektivt og lukrativt sted at annoncere. Punktum.

Uanset om du ønsker direkte salg, sign-ups til dine maillister, købeklare leads eller noget helt fjerde, er skræddersyet annoncering på de sociale medier et af vores absolut bedste værktøjer til at skabe vækst. Det er slut med at kaste penge efter annoncer og krydse fingre i håbet om resultater. Vi tester, måler, tilpasser, udvikler og optimerer alle kampagner, så du får det maksimale ud af hver enkelt krone.
Hvis valget står mellem specifikke medier, kommer vi med vores bedste anbefalinger vurderet ud fra produkt, målgruppe og budskab. Målsætningen er dog altid den samme: at skabe vækst og værdi for din forretning.

Læs mere
google ads

Google Ads

google ads

Spring køen over i søgeresultaterne og vis annoncer til dem, der besøger konkurrenternes hjemmeside.

Vil du have fat i nogle af internettets allermest købeklare brugere? Så træd med ind i Googles univers.

Vi har med Google Ads et enormt arsenal af forskellige værktøjer til at skabe vækst, trafik, øget omsætning og en større bundlinje. Google Ads er nemlig i dag en bred betegnelse, der ikke kun dækker over de klassiske tekstannoncer, som vi kender dem fra toppen af søgeresultaterne, men også YouTube annoncering, Display annoncering (bannerannoncer) og Google Shopping. Derudover har vi endda muligheden for at vise annoncer til dem, der besøger dine konkurrenters hjemmeside. Med andre ord: vi har som annoncører aldrig haft bedre muligheder for at levere stabile, målbare resultater, der virkelig kan mærkes på bundlinjen.

Læs mere

SEO

71% af al søgetrafik klikker på første resultat. Det kan betale sig at ligge øverst.

Hvis man gerne vil forblive anonym, er side 2 på Google det helt rigtige sted at være. Vil du derimod gerne findes, når dine potentielle kunder søger efter dine produkter eller ydelser, så er SEO den rette vej at gå.

Fordelen ved SEO som kanal er, at du ikke betaler pr. klik, da vi går udenom Googles annonceplatform. Vi bruger i stedet strategier som linkbuilding, on-site optimering og teknisk optimering til at få dit website op i søgeresultaterne. Dermed kan vi trække store mængder trafik ind til dit website uden at du løbende skal betale for Ad Spend hver eneste måned.

Læs mere

E-mail- og Permission Marketing

Sæt din marketing på autopilot og send reklamer direkte til den bedste målgruppe, der findes: Dem der har sagt ja tak til at modtage dine e-mails.

Man skulle tro, det var løgn, men E-mail marketing er stadig en af de allermest effektive kanaler til at drive salg og trafik. Fordelen ved E-mail er, at du og din virksomhed selv er ejer af mediet, og du er derved ikke underlagt svingende eller stigende eksponerings- og klikpriser.

Med den rette strategi hjælper vi dig og din virksomhed med opbygningen af en trofast og solid E-mailliste, som kan generere salg og omsætning i forretningen igen og igen. Ved brug af automatiserede E-mail flows og automatiske regler, sørger vi for altid at holde modtagerne varme ved at servere det rigtige indhold eller tilbud på det helt rigtige tidspunkt.
Derved får du muligheden for at sætte din E-mail marketing på autopilot, så du kan udnytte din tid endnu bedre og slippe for bekymringen om det næste nyhedsbrev.

Læs mere

Content produktion

Det rette content kan gøre hele forskellen.

Blogindlæg, videoer, whitepapers, opslag og podcasts er alle med til at skabe trafik, blikfang og interesse hos potentielle kunder. Det er derfor enormt vigtigt at udvikle content, som passer til virksomhedens brand og formål. Godt content er ikke nødvendigvis altid lange og flotte brandvideoer, men kan lige så godt være en kort og autentisk video, der er skudt med en mobiltelefon. Det hele handler om at få budskab, produkt og målgruppe til at spille sammen på et højere plan.

Læs mere

Workshops

Vidensdeling er vigtigt i vores branche. Derfor elsker vi at afholde workshops, hvor vi kan få lov til at dele ud af vores viden og erfaring.

Nogle virksomheder foretrækker en personlig one-on-one workshop, med undervisning der kun er relevant og skræddersyet til dem, mens vi også afholder større workshops, hvor flere forskellige virksomheder deltager. Kontakt os endelig hvis du er interesseret i en workshop. Vi er eksperter i annoncering på de sociale medier, Google Ads, SEO og meget, meget mere.

Læs mere

Se udvalgte cases

Vil du se hvilke resultater vi har skabt for udvalgte kunder?

Se cases her