Videoproduktion i hele Danmark

Video formidler budskaber og fortæller en historie på en måde som intet andet medie kan.

I makeitmedia kan vi hjælpe dig med at få produceret den type video, du ønsker. Måske ved du allerede, hvad du ønsker. Måske har du brug for sparring og gode råd. Uanset, hvor du er i processen, hjælper vi dig fra idé til færdig produktion.

Skal du have produceret video i en af følgende byer, kan du læse mere her:

Prøv vores videoproduktion prisberegner
Se udvalgte cases

Sådan arbejder vi med videoproduktion

Ring op nu!
Kontakt os

Profilfilm

En profilfilm fokuserer på, hvad virksomheden laver og de værdier, virksomheden repræsenterer. Her kan en af virksomhedens nøglemedarbejdere, direktører eller ledere tegne og forklare. Profilfilmen er typisk mere poleret i sit udtryk end præsentationsvideoen.

Læs mere om profilfilm

Præsentationsvideo

Præsentationsvideoen har til formål at præsentere virksomheden og virksomhedens formål. Denne type af video giver seeren en “behind the scenes” oplevelse, hvor du med fordel kan præsentere nogle af virksomhedens medarbejdere. Mennesker handler med mennesker – ikke med virksomheder!

Læs mere om præsentationsvideo

Produktvideo

En produktvideo har til formål at præsentere dit produkt og dets forskellige funktioner. I produktvideoen kan der eksempelvis ligges vægt på de fordele, og det udbytte dit produkt netop bringer. Hvordan produktvideoen skal udformes, handler i høj grad om, hvor og hvordan produktvideoen skal anvendes.

Læs mere om produktvideo

Social Media Video

Social Media Video er vores mest populære produkt, og det er bestemt ikke uden grund. Vores viden og indsigt i de sociale platforme, gør at vi kan kombinere denne erfaring med vores kundskaber inden for videoproduktion. Resultatet bliver videoer til sociale medier, der passer til formatet, og har den ønskede indvirkning.

Læs mere om social media video

Rekrutteringsvideo

Vi alle ved, at de rigtige mennesker er afgørende for, om en virksomhed får succes. Med en professionel rekrutteringsvideo har du mulighed for at give et indtryk af virksomheden, samt de muligheder et specifikt job kan bringe og derved tiltrække de bedste talenter. Vinklen afhænger meget af din virksomhed, og det udtryk I ønsker reflekteret.

Læs mere om rekrutteringsvideo

Eventvideo

En eventvideo har til formål at promovere et specifikt event. Det kan eksempelvis være en festival, koncert, sportsarrangement eller noget helt fjerde. Eventvideoen skal give seeren en følelse af stemningen, og den oplevelse som eventet kan byde på.

Læs mere om eventvideo

Reklamefilm

Reklamevideoen har som ofte et helt specifikt budskab og produkt, der ønskes promoveret. Udarbejdelsen af en professionel reklamevideo er en meget kreativ proces, hvor der skal tænkes ud af boksen. Form og format er nøje udvalgt, når det kommer til videoproduktion af reklamevideoer.

Læs mere om reklamefilm

Dronevideo

En dronevideo kan stå alene eller ovenstående videotyper kan kombineres med droneoptagelser for et mere professionelt og spændende udtryk, hvor et nyt perspektiv præsenteres.

Læs mere om dronevideo

Skal vi tage en snak?

  Er du ikke til formularer?

  Så giv os et kald på 30 55 56 11
  Eller skriv til emil@makeitmedia.dk

  Facebook annoncering

  Skab salg og vækst din virksomhed til et nyt niveau med professionel Facebook annoncering.

  Læs mere

  LinkedIn annoncering

  Vækst din virksomhed med den ultimative platform til professionel B2B annoncering.

  Læs mere

  E-mail marketing

  E-mail marketing er stadig et af de mest effektive værktøjer til at konvertere kunder.

  Læs mere

  Google Ads

  71% af alt søgetrafik klikker på det første resultat. Der er penge i at ligge øverst i søgeresultaterne på Google.

  Læs mere