fbpx
 

Videoproduktion priser

Find din pris på videoproduktion

Trin 1 af 5

Videoproduktion priser?

 

Er du på udkig efter en skarp pris på videoproduktion? Prøv vores prisberegner og få en fast pris på din videoproduktion. Prisen på video afhænger af flere forskellige faktorer – Når du har gennemgået de 5 simple steps i prisberegneren, er vi i stand til at give dig en konkret pris.

Pris og værdi

 

Pris er det du betaler, værdi er det du får. Hos makeitmedia stræber vi efter at levere videoer, der giver din virksomhed, så meget værdi som overhoved muligt. Vi er ikke de billigste videoproducenter, men vi er heller ikke de dyreste. Vi afsætter den tid der er nødvendig for at levere et godt resultat, som vi er stolte af. Ingen halve løsninger eller kompromiser!

Altid høj kvalitet

 

Vi anvender de nyeste teknikker, programmer og videoudstyr af god kvalitet. Det sikrer videoer i høj klasse. Vi afsætter altid den nødvendige tid til at løse opgaven ordenligt. Det gælder både pre-production, production og post-production.

Forståelse for markedsføring

 

Hos makeitmedia har vi en 360-graders forståelse for markedsføring. Det gør, at vi forstår at producere videoer til den kontekst, de skal bruges i. Derfor kan vi også tilbyde rådgivning i forhold til, hvordan du får det størst mulige afkast med dine videoer – det kan eksempelvis være med Facebook annoncering.