Profilfilm

Med en profilfilm har du muligheden for at invitere samarbejdspartnere, samt nye og eksisterende kunder med “behind the scenes” og give dem et indblik i din virksomhed.

Hvilket budskab ønsker du at kommunikere med din profilvideo? Først og fremmest skal du have en klar idé om, hvem din målgruppe er for at vide, hvordan dit budskab skal formuleres og kommunikeres ud. Vi ved, hvad der virker! Vi hjælper dig med at finde det gode budskab og forme det, så du opnår maksimal effekt med din profilvideo. Profilvideoen skal afspejle din virksomheds unikke DNA og give seeren en klar fornemmelse af, hvorfor de skal vælge netop dig.

Få produceret en professionel profilfilm

Specialister i profilfilm

Hos makeitmedia er vi specialister i profilvideoer. Vi er et stærkt hold, der har stor erfaring i produktion af profilfilm. Vi ved, hvad der virker. Ikke bare fordi vi gætter os til det, men fordi vi faktisk har testet det af gennem A/B splittesting.

Vi skræddersyr din profilvideo specifikt til dine ønsker og behov. Vores dygtige videofolk ved, hvad der virker. De fører dig sikkert igennem hele processen fra start til slut. Vi vægter gennemsigtighed og godt samarbejde højt. Derfor har vi dig med gennem hele processen, hvis du ønsker det. Vi laver altid grundig research pre-production, da dette er afgørende for den gode profilfilm.

Skal vi tage en snak?

  Er du ikke til formularer?

  Så giv os et kald på 30 55 56 11
  Eller skriv til emil@makeitmedia.dk

  Facebook annoncering

  Skab salg og vækst din virksomhed til et nyt niveau med professionel Facebook annoncering.

  LinkedIn annoncering

  Vækst din virksomhed med den ultimative platform til professionel B2B annoncering.

  E-mail marketing

  E-mail marketing er stadig et af de mest effektive værktøjer til at konvertere kunder.

  Google Ads

  71% af alt søgetrafik klikker på det første resultat. Der er penge i at ligge øverst i søgeresultaterne på Google.