fbpx
 

7 simple måder at få flere følgere på Facebook

7 simple måder at få flere følgere på Facebook

 

Er din virksomheds facebookside gået i tomgang?

 

Få flere følgere på Facebook – lyder det som noget for dig? Her er 7 nemme tips, vi garanterer vil danne organisk vækst og omtale. En aktiv facebookside der er sat sammen med omtanke, har mange følgere der engagerer sig, og autentiske opslag, indikerer alt hvad du som virksomhedsejer gerne vil udstråle: Popularitet og tillid!

 

1. Samarbejd med andre administratorer

 

Det første råd til at få flere følgere på Facebook er super simpelt, men en utrolig effektiv metode som du kan bruge, til at få flere potentielle kunder ind på din facebookside. Specielt hvis du er virksomhedsejer/drivende i en branche, hvor din målgruppe er nogenlunde ensartet med din nabos. Hvis du f.eks. har en forretning, hvor du sælger desserter mm. så kan du jo evt. kontakte pizzariaet, der ligger rundt om hjørnet. Hvorfor ikke slå hovederne sammen, og finde ud af hvordan i kan hjælpe hinanden? Dele hinandens opslag, lav et tilbud. Se om i kan blive kreative!

 

2. Vær original og få flere følgere på Facebook

 

Nyt, originalt indhold har større betydning end man skulle tro, når det drejer som om at få flere likes på Facebook. Bruger du f.eks Facebook eller Instagram til at dele aktuelle tilbud, så prøv at finde på nye måder, at gøre det på! Det behøver ikke at være kompliceret – Bare sørg for, at du bruger nogle nye billeder hver gang. Originale opslag bliver delt, hvis du har en trofast base af følgere.

Hvis du har mod på at lave nogle videoer, kan du evt. læse vores opslag 5 tips til at forbedre dine videoer på sociale medier

 

3. Link, del og tag siden på din personlige profil

 

Du har en venneliste, brug den! Har du lagt et vigtigt opslag op på din facebookside, så del det via din personlige profil. Du kan naturligvis også invitere dine venner, til at synes godt om siden. Det er ekstra effektivt, hvis din facebookside er ny, og du har brug for dine første følgere.

Tag din facebookside, når du deler opslag via din personlige profil. Det gør det nemmere, at like siden, når man er på farten, og på den måde vil du hurtigt få flere følgere på Facebook!

Og når du på din personlige profil vælger nuværende arbejdsplads, så sørg for at det er den faktiske side du er linket til. Ikke en af de der grå bedragere der bliver genereret automatisk, og ikke er andet end en adresse.

 

4.  Del siden i den virkelige verden, hvor end du kan slippe afsted med det

 

En integreret like button på din hjemmeside, i butiksvinduet, på brochurens forside. Lav en QR-kode, og ikke noget med at skrive “www.facebook.dk/makeitmedia” nogle steder.  Et simpelt:  “Find os på Facebook! – “makeitmedia”, under/ved siden af dine andre informationer, er nok. Anvend denne strategi, og så vil du hurtigt opleve at få flere likes på Facebook.

 

5. Vær aktiv på din facebookside

 

Du kan følge din forretnings naboer eller andre forbindelser, og kommentere opslag via din facebookside. Men husk at alt du skriver derfra, har indflydelse på din virksomheds image. Opfør dig som du ville gøre, når du er på arbejde. Som vi har skrevet før, så hold dig fra de kontroversielle emner. Folk misforstår tit hinanden på de sociale medier, så vær forsigtig! 

Du må ikke glemme, at dine følgere er der for at få opdateringer om din virksomhed. Dog skal du passe på med, at dine opslag ikke er for reklamerende. Sider der skriver “LIKE OG DEL” i alle deres opslag, er ofte skrevet af folk, der tjener penge på clickbait-annoncer som er fyldt med trælse reklamer. – Så overvej hvor ofte du gør det, og hvad du faktisk får ud af det.

 

6. Inviter dem, der liker dine opslag.

 

Hvis en person liker et af dine opslag, men ikke følger din facebook-side, så kan du invitere ham/hende! Du bringer blot siden, hvor du kan se et opslags likes frem, og trykker på inviter i fanen til højre! Det er nemt, og det maksimerer dit udbytte, så du kan få flere følgere på Facebook. 

 

7. Betalte annoncer!

 

Selvom Facebook annoncering er den absolut mest effektive måde, du kan få følgere, omtale og flere kunder i butikken (eller på hjemmesiden) så har vi lagt det nederst på listen. Der er mange muligheder, og du kan nemt øge dit salg med ordentlig online annoncering, tålmodighed, og strategi dertil. Det kan hurtigt blive dyrt at skulle gøre det selv, da det kræver tid og erfaring at skabe gode resultater, og dermed få mest muligt ud af sin investering. Derudover er ordentligt produceret materiale et absolut must, så medmindre man er en haj til at fotografere, kan det være en god ide, at finde en professionel – hvis man har planer om en større facebook-kampagne.