fbpx

Alt indenfor videoproduktion

makeitmedia tilbyder alt indenfor videoproduktion. Vi producerer reklamefilm, præsentationsvideoer, drone-videoer, produktvideoer, profilfilm m.m. Vi tager hånd om alle faser i videoproduktionen – fra start til slut. Vores speciale er videoproduktion til sociale medier, hvor vores viden om de sociale platforme virkelig kan komme i spil.

Hvorfor makeitmedia?

Professionel videoproduktion er en vanskelig og tidskrævende proces. Vores erfaring fortæller os, at det er 100% afgørende, at din grafiske identitet og udtryk spiller. Professionelt producerede videoer bidrager til en langt bedre konverteringsrate, og det seriøse udtryk som din virksomhed fortjener.

Video er fremtiden

Video er det, der skaber mest interaktion på sociale medier. Alligevel er det stadig de færreste virksomheder, der anvender formatet, og en stor del af dem der gør, anvender det kun i begrænset omfang. Det giver dig en gylden mulighed for at komme foran dine konkurrenter og få en skarp profil.

Videoproduktion – Udvalgte cases

Dine muligheder med videoproduktion

De forskellige videotyper

 

Hvilken videotype er du på udkig efter? makeitmedia tilbyder alt indenfor professionel videoproduktion – vi har en bred vifte af forskellige filmtyper du kan vælge imellem.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, og fortælle nærmere om dine ønsker og behov, derefter er vi klar til at anbefale den løsning, vi finder som det bedste match.

 

Måske har du allerede gjort dig tanker om hvad du ønsker, og er klar til at lade os påbegynde produktionsprocessen. Du kan læse nærmere om videoproduktionen forskellige faser længere nede på siden.

 

Social Media Video

 

Social Media Video er vores mest populære produkt, og det er bestemt ikke uden grund. Vores viden og indsigt i de sociale platforme, gør at vi kan kombinere denne erfaring med vores kundskaber inden for videoproduktion. Resultatet bliver videoer til sociale medier, der passer til formatet, og har den ønskede indvirkning.

 

Præsentationsvideo

 

Præsentationsvideoen har til formål at præsentere virksomheden og virksomhedens formål. Denne type af video giver seeren en behind the scenes oplevelse, hvor du med fordel kan præsentere nogle af virksomhedens medarbejdere. Mennesker handler med mennesker – ikke med virksomheder!

 

Profilfilm

 

En profilfilm har sit fokus på hvad virksomheden laver, og de værdier virksomheden repræsenterer. Her kan en af virksomhedens nøglemedarbejdere, direktører eller ledere tegne og forklare. Profilfilmen er typisk mere poleret i sit udtryk end præsentationsvideoen.

 

Produktvideo

 

En produktvideo har til formål at præsentere dit produkt og dets forskellige funktioner. I produktvideoen kan der eksempelvis ligges vægt på de fordele, og det udbytte dit produkt netop bringer. Hvordan produktvideoen udformes, handler i høj grad om, hvor og hvordan produktvideoen skal anvendes.

 

Reklamevideo

 

Reklamevideoen har som ofte et helt specifikt budskab og ofte et bestemt produkt, der ønskes promoveret. Udarbejdelsen af en professionel reklamevideo er en meget kreativ proces, hvor der skal tænkes ud af boksen. Form og format er nøje udvalgt, når det kommer til videoproduktion af reklamevideoer.

 

Instruktionsfilm

 

En instruktionsfilm har til formål at instruere seeren. Det kan f.eks. være instruktion i et bestemt produkt eller teknik indenfor en sportsgren. Mulighederne er mange. Fællestrækket ved instruktionsfilmene er, at de ofte er forklarende og meget tydelige i deres udtryk.

 

Eventvideo

 

En eventvideo har til formål at promovere et specifikt event. Det kan eksempelvis være en festival, koncert, sportsarrangement eller noget helt fjerde. Eventvideoen skal give seeren en følelse af stemningen, og den oplevelse som eventet kan byde på.

 

Rekrutteringsvideo

 

Vi alle ved, at de rigtige mennesker er afgørende for, om en virksomhed får succes. Med en professionel rekrutteringsvideo har du mulighed for at give et indtryk af virksomheden, de muligheder et specifikt job kan bringe og derved tiltrække de bedste talenter. Vinklen afhænger meget af din virksomhed, og det udtryk I ønsker reflekteret.

 

Dronevideo

 

En dronevideo kan stå alene eller ovenstående videotyper kan kombineres med droneoptagelser for et mere professionelt og spændende udtryk, hvor et nyt perspektiv præsenteres.

Kontakt os her

Videoproduktionens forskellige faser

 

Vores videoproduktion kan grundlæggende inddeles i 3 overordnede faser:

 

  • Pre-production
  • Production
  • Post-production

 

Hver fase  består af flere forskellige processer, der bidrager til et knivskarpt resultat.

 

Pre-production

 

Pre-production fasen er her, hvor vi danner os overblikket, og i samarbejde med dig får fastlagt rammerne for hvem, hvad, hvor, hvordan og hvorfor.

 

Vi drøfter bl.a. elementer, som hvem er målgruppen til videoen, hvad er formålet og hvordan sikrer vi størst mulig effekt.

 

Derudover påbegyndes vores research-fase hvor vi går i dybden med din virksomhed. Det er vigtigt at have den fulde forståelse for jeres brand, og det marked I agere på for at vi kan producere video af højeste kvalitet.

Pre-production fasen er også her al planlægningen finder sted. Alt lige fra location scouting til frembringelsen af storyboards finder sted i denne proces.

 

Production

 

Selve produktionsfasen handler om et eksekvere på den plan, der er blevet udarbejdet i pre-prodcution fasen. Vi elsker at producere video, derfor er denne proces naturligvis noget vi altid glæder os til.

 

Det er afgørende at vi får godt materiale med hjem, derfor afsætter vi altid god tid til denne fase.

 

Post-production

 

Denne fase af videoproduktionen består af følgende:

 

  • Videoredigering
  • Colorgrading
  • Grafik
  • Feedback

 

Videoredigeringen er en super vigtig proces. Her tages der højde for de forskellige parametre, som er blevet fastlagt i pre-production fasen.

 

Vores udstyr er i en prisklasse, hvor kameraerne producerer neutrale billeder. På den måde har vi fuldt kontrol i postproduktionen, og vi kan give videoerne den farve og stemning, som er optimal i forhold til formålet med videoerne.

 

Der er mange måder, hvorpå vi kan anvende grafik. Det kan eksempelvis være videoer med grafiske call-to-action elementer, hvis videoen skal bruges til annoncering på sociale medier.

 

Du har altid mulighed for at give feedback på din video, og komme med eventuelle rettelser, ønsker eller forslag. Denne feedback sikrer, at du får et produkt du er 100% tilfreds med

Video til annoncering på sociale medier

Video til Facebook

 

Video er en klar vinder i alle cases, når det kommer til Facebook annoncering. Derfor bruger vi altid video, når vi annoncere for vores kunder. Det giver de laveste klikpriser, så du får mest muligt ud af dine annoncekroner. Derfor er video en investering, der tjener sig sig selv ind mange gange, hvis du annoncere over en længere periode.

 

Video til Instagram

 

Instagram har i dag over 700.000.000 millioner brugere, og er i dag et af de hurtigst voksende sociale medier. De mange brugere på Instagram betyder, at der er gode muligheder for, at din målgruppe er tilstede på denne platform. I makeitmedia producere vi meget video til Instagram annoncering.

 

Video til Snapchat

 

Snapchat er suverænt et af de billigste sociale medier at annoncere på. De færreste virksomheder anvender Snapchat annoncering, hvilket giver dig muligheden for at være first-mover indenfor din branche. Specielt det eftertragtede unge segment, er der gode muligheder for at ramme med dine videoer. Når vi producere videoer til Snapchat annoncering, tilstræber vi i mange cases, at imitere æstetikken fra de forskellige Snapchattere for at du får videomateriale med stor gennemslagskraft.

 

Video til LinkedIn

 

LinkedIn er et professionelt socialt medie med et kæmpe potentiale. Det er udelukkende en lille del af de aktive LinkedIn brugere, der producere indhold til det sociale medie. Derfor har du gode muligheder for at få et godt afsæt, ved at bruge video på LinkedIn – både organisk og til LinkedIn annoncering. Mulighederne er mange, når det kommer til videoproduktion til LinkedIn.

 

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

BLOG

BLOG

HVEM ER VI?

HVEM ER VI?