fbpx
 

Snapchat Ads – Få resultater med Snapchat annoncering

Hvorfor skal du lave målrettet Snapchat annoncering

 

Snapchat Ads, giver mulighed for at anvende en spændende annonceringsplatform. Med sine 187 millioner aktive brugere world wide, kan du med Snapchat annoncering anvende et kreativt format, som kun få annoncører benytter på nuværende tidspunkt.

 

Sagt med andre ord har du gode muligheder for at være first mover på Snapchat reklame inden for dit segment, og nå de 1,5 milloner danske Snapchat brugere, der i gennemsnit bruger 30 minutter om dagen på det sociale medie, og åbner applikationen +25 gange i løbet af en dag.

 

Snapchat giver dig mulighed for at nå det unge eftertragtede segment i alderen 13-25 år som udgør 50% af Snapchats brugerbase. Dog er der stadig mulighed for at ramme det ældre segment på de +25 år, der udgør de resterende 50%.

 

En af de absolut største fordele ved Snapchat annoncering er at Snapchat Ads vises på hele skærmen. Du har altså brugerens fulde opmærksomhed, sammenlignet med Facebook og Instagram annoncering, der kun vises på en del af skærmen.

 

85% af alle videoer på Facebook bliver afspillet uden lyd. Herimod bliver 60% af alle Snapchat videoer afspillet med. Det giver dig nogle interessante muligheder for at integrere lyd som en dominerende del af dine Snapchat annoncer.

 

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder. Ring på 30 55 56 11 vi sidder klar til at fortælle dig nærmere.

 

Prøv vores prisberegner og få din Snapchat annoncering pris.

 

Sådan laver vi Snapchat markedsføring

 

Vi hjælper både B2C og B2B virksomheder med at nå ud til nye og eksisterende kunder ved hjælp af snapchat marketing.

 

Før din annoncering på Snapchat påbegyndes har vi en drøftelse om dine mål med annoncering. Det giver os de bedste forudsætninger for at udarbejde en game plan, som vi kan eksekvere på.

 

Dernæst går vi videre til analysefasen for at få en forståelse for din virksomheds unikke profil og position på markedet. Vi laver grundig markeds- og målgruppe research, så vi kan udforme de kampagner og målrette de budskaber, der engagere din målgruppe mest muligt.

 

Læs mere om Snapchat markedsføring her.

Mikkel

Mikkel Gisleson Steffensen

Tlf: 30 55 56 11
Fælles strategilægning og målgruppeanalyse

I samarbejde med dig aftaler vi i fællesskab, hvilke annonceformer vi skal oprette og hvilke specifikke budskaber, der skal kommunikeres med din Snapchat reklame. Derudover aftaler vi et fast månedligt budget for din Snapchat annoncering. Vi laver grundig research af markedet og din virksomhed, så vi kan udarbejde den mest effektive startegi for dine Snapchat Ads.

Integrering af Snapchat Pixel

Lige som med Facebook annoncering har du hos Snapchat mulighed for at integrere en pixel, der gør det muligt for dig bl.a. at målrette dine Snapchat Ads mod tidligere besøgende af din hjemmeside. En Snapchat pixel er et lille stykke javascript kode du indsætter i din hjemmesides backend. Vi sørger naturligvis for opsætningen af din Snapchat Pixel med alle de relevante indstillinger for din virksomhed.

Retargeting

Den gennemsnitlige forbruger skal ca. præsenteres for et produkt eller en service 7 gange før at de tager en købsbeslutning. Derfor giver det god mening at anvende snapchat retargeting til at ramme din målgruppe på endnu en kanal. Ved at annoncere på flere platforme og kombinere Facebook retargeting med Snapchat retargeting kan du være tilstede flere steder på en gang, og der hvor din målgruppe befinder sig.

Grundige A/B splittests

Vi anvender split-tests for at fastslå, hvilke af dine Snapchat Ads, der giver de bedste resultater. Vi tester kontinuerligt forskellige elementer i dine annoncer mod hinanden, og vælger naturligvis dem, der giver dig de bedste resultater. En vellykket A/B test resulterer i at vi nærmer os den perfekte annonce. En annonce har den bedst mulige effekt på din målgruppe.

 

Vi kigger på al den tilgængelige data, og vurdere på baggrund af den, i hvilken retning vi skal gå med din Snapchat annoncering.

Kreativt grafisk design

Den optimale Snapchat annoncering har et grafisk udtryk, der er tilpasset målgruppen. på den måde sikrer vi at dine Snapchat Ads får bedst mulig eksponering og CTR. Ofte kan det give mening, at efterligne æstetikken, der anvendes i mange snapchat videoer. Du kan lade os stå for din videoproduktion for at sikre det optimale annonceafkast.

Løbende optimering af dine Snapchat Ads

Gennem hele forløbet opdaterer og optimerer vi din annoncering på Snapchat. Vi skrue løbende på de nødvendige knapper for at dine Snapchat Ads performer optimalt hele tiden. Det sikrer det højst mulige afkast til den laveste pris.

Månedlig resultatrapport

100% gennemsigtighed er et mantra hos makeitmedia. Derfor kan du naturligvis altid selv logge ind på din annoncekonto, og følge med i hvordan dine annoncer performer. Ved afslutningen af hver måned udarbejder vi desuden en overskuelig resultatrapport, så du let og hurtigt kan få et dybdegående indblik i den vigtigste data.

Fast konsulent

Hos makeitmedia får du selvfølgelig altid en fast konsulent tilknyttet. Din konsulent vil altid være behjælpelig med at yde support og svare på alle spørgsmål vedrørende din Snapchat annoncering, din strategi eller din aftale med makeitmedia. Vi ønsker, at dine Snapchat Ads skal skabe succes for din virksomhed.

Få et tilbud på Snapchat annoncering